Düşük Sermayeli İşler ile Para Kazanma


Hızlı Para Kazandıran Düşük Sermayeli İşler

Hızlı para kazanmak isteyenler buraya. Sizlere günlük nakit kazandıracak düşük sermayeli işleri araştırdık.


Şarjmatik Otomatları
Şarjmatik Otomatları

Günümüzde akıllı telefonların sayısının artması sarj etmek sorun hale geldi. Şarzmatik otomatları 500 lira ila 2 bin lira arasında değişiyor. Kalabalık ortamlarda iyi bir gelir kapısı olabilen bu makine ile aylık 500 ila 3 bin lira arasında gelir elde edebilirsiniz.

Trambolin
Trambolin

4’lü 6’lı ve 8’li trambolinler kullanılıyor ve fiyatları 6 bin ila 15 bin lira arasında değişiyor. Daha çok çocukların ilgilendiği bu makine de kişi başı 5 dakikası 3 liradan kazandırıyor.

Boks Makinesi
Boks Makinesi

Boks makineleri 2 bin lira ile 6 bin lira arasında fiyatları değişiyor. Yoğunluğu fazla olan yerlede tam bir para makinesi haline gelen makine para ve jeton ile çalışır. Ortalama boks makineleri günlük 20 ila 400 lira arasında gelir elde ediyor.

Masaj Koltukları
Masaj Koltukları

Masaj koltukları da bildiğiniz gibi Avm’lerde yaygın kullanılan bir makinedir. Fiyatları 2 bin ila 10 bin lira arasında değişen makine günlük 30 ila 300 lira arasında bir gelir kazandırıyor.

Rodeo Simülatörü
Rodeo Simülatörü

Rodeo simülatörü fiyatı 8 bin ila 20 bin arasında değişiyor. Kalabalık ortamlarda arkadaş gruplarının yarıştığı bir simülatör olan makine de ister başında durabilir isterseniz jetonlu yapabilirsiniz. Belli bir hedef verip 1 dakika durana hediye verdiğinizde daha cazip bir oyun olur.

11 Yorumlar

Daha yeni Daha eski