Arama Motorlarına Kayıt

   Arama Motorlarına Kayıt

sitenizi arama motorlarına ücretsiz kayıt,sitenizi arama motorlarına kayıt,arama motoruna kayıt,arama motoruna site ekle,arama motoruna site ekleme,google kayıt olma

Aşağıdaki adreslere ücretsiz kayıt olabilirsiniz tarafımdan araştırılıp uygulanmıştır aşağıdaki yazıyı okuyup adımları uygulayabilirsiniz.

Web sitelerinin en çok bağlantı veren sayfaları haliyle ana sayfalardır,bu yüzden başta Google olmak üzere bütün arama motorları sitelerin ana sayfalarına ayrı bir önem verir. Arama motorlarına sitenizi kayıt ettirirken anahtar kelimeleri ve açıklamalara yazdıklarımıza dikkat edelim.Arama motorlarının ana sayfaya önem vermelerinin en başlıca sebebi, ana sayfanın siteyi arama motorlarına kendini tanıtma noktasında kimlik rolünü üstlenmektedir. Bu yüzden sitenizi en güzel şekilde hazırlamanız gerekli ve bu sayfayı gereksiz, aşırı site içi bağlantılardan korumalısınız ayriyeten arama motorları site kimliğinizin karmaşık ve güvenilmez olarak algılanmasına neden olabilir.

Google’ye kayıt için aşağıdaki adımları uygulayın.

1.Google Webmaster Tools kayıt oluyoruz.

2.https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url


Yandex’e kayıt için aşağıdaki adımları uygulayın.

1. yandex.com.tr mail kısmından, yandex mail e üye oluyorsunuz.

2. http://webmaster.yandex.com.tr/site/add.xml sitenizi ekliyorsunuz


Bing arama motoruna kayıt

1.Bing Arama Motoruna , kayıt etmek için öncelikle hotmail hesabınız olması gerekmektedir.

2.https://ssl.bing.com/webmaster/ giriş yapın.


ARAMA MOTORLARINA KAYIT

En yaygın ve bilinen arama motorları: Google ve Yahoo'dur. Bu arama motorları, siteleri "bot" denilen programcıkları ile gezer ve sitede ne varsa onu belleklerine alırlar. Kullanıcı konuyla ilgili bir arama yaparsa, bulup sonucu sunarlar.

Arama motorları, link ekleme adreslerini aşağıda sıraladık. Bu linklere sırayla tıklayıp, sitenizin adresini, istedikleri yerlere ekleyip, arama motorlarının indeksinde yer alabilirsiniz. Olası aramalarda, ön sayfalarda çıkıp, sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz. 


ARAMA MOTORLARI TOPLU KAYIT

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski